Kinderdagverblijven en Buitenschoolse opvang

Creatief kinderdagverblijf Vrijmoet / Cultuur BSO Studio T

Kijkt jouw kind vol verwondering en creativiteit naar de wereld?  

Bij Vrijmoet kunnen kinderen groeien door vallen, opstaan, ontdekken en verwonderen. Er is geen vast plan, alleen een immense berg nieuwsgierigheid. Aan de hand van verschillende artistieke disciplines prikkelen we de ontdekkingsdrang van jouw kleine wereldreiziger.

Zit je kind op school en wordt je kind elke dag wakker met een liedje in het hoofd, worden alle gevonden broekzakschatten omgetoverd tot nieuwe kunstwerkjes, vormen de wolken die voorbijdrijven elke keer weer een nieuw dier? Of is jouw kind op een andere manier erg creatief? Dan is Cultuur BSO Studio-T een fijne BSO waar jouw kind heerlijk creatief kan zijn.  

Wij halen kinderen op van elke basisschool in Tilburg Reeshof.

Kinderopvang Huibeven

Kinderdagverblijf Huibeven is onderdeel van Kindercentrum Huibeven, een sfeervolle en persoonlijke Kinderstad Campus in Tilburg Reeshof. Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn welkom op ons kinderdagverblijf. In het ruime, moderne en bovenal kleurrijke pand komen kinderen van alle leeftijden samen om te spelen en te leren.

Boerderij Kinderopvang Reeshoeve

Midden in de Reeshof ligt Boerderij Kinderopvang Reeshoeve: een oude boerderij die omgetoverd is voor kinderopvang en buitenschoolse opvang. En met echte dieren die we met elkaar verzorgen.

Gelegen aan het fietspad van de Langendijk tussen de B en G buurt en de wijk de Geschworen Hoek is de Reeshoeve zeer toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 0 – 13 jaar.

Kindcentrum
De Fonkel

Samen met openbare basisschool De Fonkel zijn wij Kindcentrum De Fonkel waar alle gezinnen en kinderen, met alle achtergronden van harte welkom zijn.

Wij bieden dagopvang (0-4 jaar), peuteropvang en buitenschoolse opvang aan. Dat is voor- én naschoolse opvang voor kinderen. Ons kindcentrum is van maandag t/m vrijdag van 7 tot 19 uur geopend.

Sport BSO Reeshof

Is je kind dol op sporten? Dan ben je bij Sport BSO Reeshof aan het juiste adres!
Kinderen kunnen hier heerlijk sporten en bewegen na schooltijd. We hebben kunstgrasvelden en drie sporthallen waar we heerlijk kunnen sporten met de kids. Wij bieden kinderen een breed sportprogramma, van breakdance en turnen tot freerunnen, van yoga tot zaalvoetbal. Je hoeft helemaal geen kei in sport te zijn om hier een hele leuke tijd te hebben. Het plezier in sporten en bewegen staat bij ons voorop!

We hebben een groep voor kinderen van vier tot en met zeven jaar en een groep voor kinderen van 8 jaar en ouder.
Wij verzorgen gratis vervoer vanaf alle scholen in de Reeshof.